Page 164 - วารสารการแพทย์แผนไทยฯ ปีที่ 19 ฉบับที่ 1
P. 164
146 วารสารการแพทย์แผนไทยและการแพทย์ ทางเลือก ปีที่ 19 ฉบับที่ 1 มกราคม-เมษายน 2564
(in Thai) Kaen university; 2014. (in Thai)
4. Noo-sing S, Sompongse W. Study on the optimization 6. Department of International trade Promotion, Ministry
of extraction and drying methods on physicochemical of commerce. Thai herb exports [Internet]. 2019 [cited
properties of tamarind (Tamarindus indica L.) Gum. 2019 August 20]. Available from: https://www.ditp.go.th/
Department of Food Science and Technology, Faculty contents_attach/560109/560109.pdf?fbclid=IwAR0-
of Science and Technology. Thammasat University, y59Zd_Ra0eTxcaUbU8kVaWoN75-jQah0Hj7ehmY5_
Rangsit Centre; 2015. (in Thai) yG0_Z_Vce1Suvg. (in Thai)
5. Suwannarat P. Effect of co-film former and plasticizer on 7. Sirichaovanichkarn C. Development of whitening soap
physical and mechanical properties of Tamarind Kernel containing extract from artocarpus lakoocha. Master of
films. Master of Sciences Program in Aesthetic Sciences Science (Cosmetic Science), School of Cosmetic Sci-
and Health, Faculty of pharmaceutical sciences. Khon ence. Mae Fah Luang university; 2015. (in Thai)