Page 164 - วารสารการแพทย์แผนไทยฯ ปีที่ 19 ฉบับที่ 1
P. 164

146 วารสารการแพทย์แผนไทยและการแพทย์ ทางเลือก       ปีที่ 19  ฉบับที่ 1  มกราคม-เมษายน 2564




               (in Thai)                                   Kaen university; 2014. (in Thai)
             4.   Noo-sing S, Sompongse W. Study on the optimization     6.  Department of International trade Promotion, Ministry
               of extraction and drying methods on physicochemical   of commerce. Thai herb exports [Internet]. 2019 [cited
               properties of tamarind (Tamarindus indica L.) Gum.   2019 August 20]. Available from: https://www.ditp.go.th/
               Department of Food Science and Technology, Faculty   contents_attach/560109/560109.pdf?fbclid=IwAR0-
               of Science and Technology. Thammasat University,   y59Zd_Ra0eTxcaUbU8kVaWoN75-jQah0Hj7ehmY5_
               Rangsit Centre; 2015. (in Thai)             yG0_Z_Vce1Suvg. (in Thai)
             5.  Suwannarat P. Effect of co-film former and plasticizer on     7.  Sirichaovanichkarn C. Development of whitening soap
               physical and mechanical properties of Tamarind Kernel   containing extract from artocarpus lakoocha. Master of
               films. Master of Sciences Program in Aesthetic Sciences   Science (Cosmetic Science), School of Cosmetic Sci-
               and Health, Faculty of pharmaceutical sciences. Khon   ence. Mae Fah Luang university; 2015. (in Thai)
   159   160   161   162   163   164   165   166   167   168   169