Page 126 - Acrobat J Trad-21-3-2566
P. 126
J Thai Trad Alt Med Vol. 21 No. 3 Sep-Dec 2023 609
ผู้เข้าร่วมวิจัย 9 คน สัมภาษณ์ประเมินความชอบ แกง 4.45 ระดับมาก ต�ารับเครื่องแกงเลียงต้นแบบ 3 น�า
เลียงมีกลิ่นหอม น�้าแกงสี น�้าตาลอ่อนชวนกิน รสเค็ม ไปใช้เป็นเครื่องแกงเลียงพร้อมปรุง ในขั้นตอนที่ 3
เผ็ดก�าลังดี ผักดูสวย น�้าแกงข้นน่ากิน ความพอดี = (Figure 2-6)
Figure 2 Recipe Figure 3 Ready to eat curry paste 3 types: Fresh,
dissolve concentrate in water and powder
Figure 4 Preparing 5 color vegetables for cook Kang Figure 5 An appearance of Kang Liang
Liang
Figure 6 Provided information to a taster* (* Consent to publish picture)
Figure 2-6 The process of a ready to cook Kaeng Liang curry paste